Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

fehva

Yorum

fehva

( 14 kişi )

1

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

937

Okunma

fehva













hamurunda
inançtır, sudur
toprağın nabzı
suyun eceli çamur




çamurunda
insandır elmanın bedduası
kıyamdır, kıyamettir
eceli aşk olan aurası…






ilhanaşıcıocakikibinondokuz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (14)

5.0

100% (14)

Fehva Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fehva şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
fehva şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.1.2019 15:12:03
Her şairin okuduğu şiire yorum yapması güzel bir davranıştır...
Şiir hayatın gerçeğidir…
........................................ Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL