Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Özcan İşler
Özcan İşler

Ruhu Işıksız İnsan

Yorum

Ruhu Işıksız İnsan

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

828

Okunma

Ruhu Işıksız İnsan

Ruhu Işıksız İnsan

Hamlesiz, fikir iman keşmekeşi içinde,
Düşünce hayatının suikastine kurban,
Mevhumlar kullanılır bir anarşi içinde,
Kafası alt üst olmuş ruhu ışıksız insan.


Tarihin en çileli, fakat soylu milleti,
Allah’ı tanımayan, rahmetle anılır mı?
Göklerle kucaklaşır, Kevser medeniyeti,
Yaratılan yanılır, Yaratan yanılır mı?

2006-Eğirdir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ruhu ışıksız insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ruhu ışıksız insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ruhu Işıksız İnsan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asi_saevdalinka
asi_saevdalinka, @asi-saevdalinka
6.6.2008 14:52:18
TEBRİKLER..ÇOK GÜZELDİ...YARATAN ASLA YANILMAZ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL