(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yüreğimde yaşadığım sevdanın tüm renkleriyle Şiirler yazdım sana, Ruhumun acısına, yüreğimin yalnızlığına son vermek için. Ben bu şiire eklenmemiş, Sevdalar gizliyorum senden. Yüreğime yazıyorum, Unutma can evimdesin… **************************** sen benim can evimdesin evinin odaları kadar ıssız sana olan sevgim bir sen varsın birde sevdan sen benim mabedimsin .... Dedim bu şiiri okurken canım dostum benim yüreğine sevgilerimle NeNa _ringa
En güzel baharlarda seni yaşabilmek için Unutma can evimdesin. Düşlerimizin yeşerdiği o tepeden Bir umut aldım Olur da o koca şehirde bir gün yorulursan Sevdamı yüreğinde hissedip Yeniden hayata sarılman için
Can evinde saklamak...Yürek dizelerinizi kutlarım.RABATLI
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.