Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
canmehmet
canmehmet

GITME

Yorum

GITME

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

882

Okunma

GITME

GİTME

İnanmıştım sevgine
Kızdım kendi kendime
Hiç kimseye güvenme
Kalbim kırıldı yine

Buruk acı içinde
Ağlıyorum ben yine
İçiyorum sessizce
Ne olursun Dur,gitme

Dayanamaz bu kalbim Sen gidince
Acılar çeker gönlüm senelerce
Unutur mu yaşananları sence
Akıl oyun oynar her zaman kalpte

Sevdim seni öyle delicesine
Sen can verdin benim susuz gönlüme
Hiç ihanet etmedim o sevgine
Gidersen ölürüm ne olur gitme

MehmeTR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gıtme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gıtme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GITME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
6.12.2018 17:11:28
5 puan verdi
Sitem de olsa güzel şiirdi emeğine yüreğine sağlık usta
Kalemin susmasın
___________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL