(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gönül dostu; Şiirinizi entresan ve şahane buldum ve gönül gözüyle beğendim... Her şey şiirle güzelleşir… ........................................ Saygı ve Selamlar..
gitmelerin de güzel yanı var elbet..dönüşü olacaksa ve severek ve sevildiğini bilerek yollara revan olunacaksa hüznün de en tatlı hali olur elbet.. dimağ açan inceden düşündürten harika bir şiirdi Ahmet hocam
Bir huzuru bulmak için Bin cefayı çeker gönül Bir gönülde kalmak için Benliğini yakar gönül ---------------------------------- Sevgi diyarında kalır Sevgi den huzuru bulur Sevgi ile ırmak olur Çağıl çağıl akar gönül -------------------------------
Tebrik ediyorum ÜSTADIM Kaleminiz susmasın Her daim hakikati yazsın Başarılarınız daim olsun
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.