Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Emre AKDAĞ
Emre AKDAĞ

Dertli Başım

Yorum

Dertli Başım

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1477

Okunma

Dertli Başım

Gece soğuk efkar bastı yüreğime.
Dertler işlendi buz gibi kalbime.
Adeta tipi gibi işliyor içimize.
Dertli başım yine efkarlandı.

Sis çöktü görülmez dertler.
Duyulmuyor ayaz sesler...
Kimse görmüyor kara dertleri.
Dertli başım, dertli yüreğim.

Dert içime taş gibi oturmuş😂
Sözler kalbime tokat gibi vurmuş.
Dertler beynimde saat gibi durmuş.
Gecenin karanlığı dertli başım😂

Gözlerden akan yaş donup durdu.
Gözleri büyüleyen güzel çiçek soldu.
Umutlar yarınlar, güneş gibi battı.
Gecenin karanlığı ,yine dertli basım.

Emre Akdağ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Dertli başım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dertli başım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dertli Başım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL