Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Şair'ül İslam Yunus Kokan
Şair'ül İslam Yunus Kokan

Aşk Ehl-i Gafletin Sandığı Gibi Değildir

Yorum

Aşk Ehl-i Gafletin Sandığı Gibi Değildir

( 1 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

649

Okunma

Aşk Ehl-i Gafletin Sandığı Gibi Değildir

Ehl-i gafletin aşk sandığı şehvani bir muhabbettir,
Oysa aşk mukaddes ve müberra bir hakikattir.

Şâir’ül İslâm Yûnus Kokan

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk ehl-i gafletin sandığı gibi değildir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ehl-i gafletin sandığı gibi değildir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Ehl-i Gafletin Sandığı Gibi Değildir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yusufmansiz
Yusufmansiz, @yusufmansiz1
1.12.2018 15:51:15
Hakikati yazanlar gerçek aşıklardır..
Diğerleri merkezin etrafında dolaşırlar!.
Minos
Minos, @minos
1.12.2018 14:57:06
5 puan verdi
Uhrevi faşkı tatmayan bir yürekte
Gerçek bir beşeri aşk yaşamaz

Güeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL