Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Bahattin Bulut 04
Bahattin Bulut 04

İslam

Yorum

İslam

( 6 kişi )

5

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

2294

Okunma

İslam

İslam

اسلام توژ فکرا می
بشو روژ زکرا می
هر دایم تو شكرا می
تو ژی نبی امی چابکین
İslam sen bizim fikrimizsin
Gece gündüz zikrimizsin
Daima sen şükrümüzsün
Sen de olmazsan biz ne yaparız

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

İslam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İslam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İslam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.12.2018 18:46:19
Şair dostu;
TÜRKÜZ VE DİNİMİZ İSLAM...
ELHAMDULİLLAH...
Şiir yüce bir duygu...
....................................Saygı ve selamlar.
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
27.11.2018 10:32:28
5 puan verdi
Allah(cc) Razi olsun hocam
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
27.11.2018 09:45:39
5 puan verdi
İslam dini son ve hak din ama,islamı benimsedim,ben müslümanım diyen milletimiz islama ne aykırı ise onu kendine rol model yaparak islamı bu günkü durumuna getirmiştir.Hak olmayan dini sahiplenenler nasıl olurda hak dinin mensuplarına hükmederler hiç düşündükmü.? Biz,hırsızlığı,yolsuzluğu,başkalarına zulmü,içkiyi,kumarı,faizi,zinayı ve liyakatsizliği kendimize yaşam biçimi olarak enjekte ederek adaletten ayrılıp bu günkü duruma getirerek.Yani,Yüce Rab'bimizin gazabına mazhar olduk ve kafirler bize hükmeder oldu.Allah,zalimlere ceza vermek istediği zaman zalim kullarını onların üzerine musallat ederek intikamını alır.! Değerli üstadım ne güzel yazmışın,gönlüne sağlık. Bir mısrada şöyle," Sen de olmazsan biz ne yaparız" demişsiniz;biz zaten onsuz yaşıyoruz,onsuz olmasaydık israil kudüsü başkent yapabilirmiydi.? Bir twitle ekonomin altüst olurmuydu? Faize her fırsatta karşı olduğunu belirtenler kafir devletlere ülkeyi beş yüz milyar dolar borçlandırırmıydı? İşte halimiz bu üstadım.Yüreğine sağlık,selam,sevgi ve saygılarımla.
Yusufmansiz
Yusufmansiz, @yusufmansiz1
27.11.2018 07:55:21
5 puan verdi
Allah razı olsun, Osmanlıca gayet anlaşılır yazılmış tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL