Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ans
ans

.

Yorum

.

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1078

Okunma

.

.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
siir'mania
siir'mania, @siirmania
4.6.2008 21:21:12
tebrik ederim güzeldi..
sokak şairi
sokak şairi, @sokaksairi34
4.6.2008 21:16:09
Hayat bulmak lazım kim bilir
Tabutçular çarşısı nerdedir?

Çarşıya çıkınca başlar basamak
Basamağa dikkatini ver : bu aşk
Aşk yaşamaya elverir
El verir mi öteki
O nu sen bil
..........................
DERİNDİ İMGELER VE TANIMAK GÜZELDİ ŞAİRİ ŞİİRİ
BAŞARILAR
verda
verda, @verda
4.6.2008 19:42:30
هذا الاسم ليس له معنى

وأنت فقط تريد أن تكون مختلفة

اذا كنت تعرف حقيقة ما تخفي قلقها من فضلك

مع كل احترامي
ENGİN MASUM
ENGİN MASUM, @enginmasum
4.6.2008 19:30:31
Başla ey şair
Hayat anlatmaya
Epeyce susmuş olan bana
Baştan olmasa da .
....
hayat; güneşi görmek için gölgeden çıkmaktır...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL