İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

AŞKIN TARİFİ OLMAZ (385.)

Yorum

AŞKIN TARİFİ OLMAZ (385.)

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1489

Okunma

AŞKIN TARİFİ OLMAZ (385.)

AŞKIN TARİFİ OLMAZ (385.)

Sanki düşmüş gibiyim karanlık bir kuyuya
Ayrılık acısını kalbimde duya duya
Solgun bir resim bile bırakmadın hatıra
Gittin dönmeyeceksin belli ki hiç bir daha

Yeter artık anılar beni bana bırakın
Bana aşkın adına bir şey sormayın sakın
Yare sordum vuslatı henüz erken demesi
Gözümden akan yaşlar kalbimin ifadesi

Tarifi oldukça zor aşk anlatmayla olmaz
Gözler sözler duygular adında konuşulmaz
Bir ateş sarar birden yakar kavurur içten
Aşkın tarifi olmaz yaşamayan anlamaz



Fatma Ayten Özgün




























Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkın tarifi olmaz (385.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın tarifi olmaz (385.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN TARİFİ OLMAZ (385.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL