Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer

Ay geceye düşerken

Yorum

Ay geceye düşerken

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1129

Okunma

Ay geceye düşerken

Ay geceye düşerken





Yine akşam olmuş’ da ay geceye düşerken
Ben seni düşünürüm, bu akşam bilmem neden
Hayallerimde sen yorgun bir günün akşamında
Ben seni düşünürüm, bu akşam bilmem neden.

Ay düşerken denize, bitkin yorgun akşamda
Sendin sen düşündüğüm, bakar gibiyken bana
Umudum bitmiş halde, şu sensiz yaşamımda
Ben seni düşünürüm, bu akşam bilmem neden

Bir ormanın içinden, su doldurduğun o yerde
Verdiğin bir kap suyun, tadı var hala bende
Unuttum sanma seni, sen varsın hayalimde
Ben seni düşünürüm, bu akşam bilmem neden.

Ahu’ muydun ceylan’ mı bilemedim bakarken
Şaşırırdım sandım ceylan, testinden su içerken
Aklımda sensin şimdi ufuktan gün batarken
Ben seni düşünürüm bu akşam bilmem neden.

12 Kasım 18








Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ay geceye düşerken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ay geceye düşerken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ay geceye düşerken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL