Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
RuhaDokunanAdam
RuhaDokunanAdam

Kanlı Aşk Kokusu

Yorum

Kanlı Aşk Kokusu

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

914

Okunma

Kanlı Aşk Kokusu


durgun zamanların
kızgın yağmurları gibiydik
sessizlik diz boyu
gözler öfke ağlıyor
kaçak saatler sadece koşuyor iz bırakmadan
içine çökmüş göğüs
kalbide kırmış
odacıklar kan içinde
bir zulüm bekçisi , çalan her nota radyoda
ağlayan çayırlar çalıyor , ağlatırcasına
sonra içimdeki çocuk susuyor
gözlerini kapatıyor dış uzaya
küçük çakıl taşları avucumda
sıktıkça acıtıyor
sardıkça kaçmak istiyor
artık suskunum
dilimi ısıran dişlerim galip
kan kokusu , aşk acısına yenik
nefret tek kazanç
ve sus dedi
sustum
hala susuyorum
hiç susuzluğum dinmedi ki
anne memesinden kesilmiş gibi bebeğim
sokakta terk edilmiş bir kedi yavrusu gibiyim
oldu
yok um
sana ben çok um
işte bitti

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kanlı aşk kokusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kanlı aşk kokusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kanlı Aşk Kokusu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL