Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
karbulutu
karbulutu

Ben yinede seni seveyim

Yorum

Ben yinede seni seveyim

( 5 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

540

Okunma

Ben yinede seni seveyim

Düşen gülücüklerin sevisine
Döşedim yıldızları mısraları
Aldanmışım gülüşüne
Düşünen yorgun benim..

Sana dairlerim olmasaydı.....

düşler barındırır içimdeki orman
sevdalarımı yüklediğim barınaklara
Düştükçe saçlarıma yağmur kar.

Fikrim yeşil, ben virane olmasaydı.

öpüçük kondurdum dudaklarına
Ne kadar dikenli bilemedim
Geçtikçe baharlar kışlara
huzurum kalmadı nar dikenim..

Oysa ben arabesk dinlerim

senin olsun saltanat,
ver bana bir düple kahkaha
Güleyim...

Ağlamaktan yoruldum .
Ben yinede seni seveyim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ben yinede seni seveyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben yinede seni seveyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben yinede seni seveyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
18.10.2018 23:55:19
5 puan verdi
K u t l u y o r u m
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
Duygu seli
Duygu seli, @duygu-seli2
18.10.2018 20:43:08
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık üstadım.
Kaleminiz daim olsun.
Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL