Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne

..YA

3

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

734

Okunma

..YA

..YA


..ya


Gecenin gözlerinde riya
Çırılçıplak kalmış bedenim rüya
Aldatılmış ezilmiş onurum hak etmişim güya
Mum ışığında oynaşan alev topuna dönmüş
aşk maya



Hacer Sarıgül 18 Ekim 2018

Maya : argoda sırnaşık, arsız,yüzsüz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
..ya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ..ya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
..YA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
19.10.2018 19:49:38
Sevdalı duyguları kana kana içen bilir…
Şiir yaz, şairi sev…
.................................................... Saygı ve selamlar..
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
18.10.2018 20:41:09
..........yüreğine sağlık üstat kutluyorum
Kalemin susmasın
_______________________________Selamlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
18.10.2018 12:38:22
güzeldi tebrikler şaire
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL