Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
bercan
bercan

zaman

Yorum

zaman

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

967

Okunma

zaman

açılırken mavi denizlere

yanlızlığa kürek çekiyorum

bu sisli geçmişimle arkama bakamıyorum

sanki yıllara inat zamanı tutuyorum

bir kum saati gibi her zerresini yaşamak için



yanlızlık saracak biliyorum

bütün benliğimi

ama yenilmicem hissediyorum

bu ilkler ilk değil sonlar son değil biliyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ebül mifteh
ebül mifteh, @ebulmifteh
14.6.2008 15:57:51
bende biliyorum bu ilkler ilkdeğil sonlar son değil biliyorum güzel tadında bir şiir selam saygı.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL