Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yılların birrikimi
Yılların birrikimi

KALBİM KAPILDI SANA

Yorum

KALBİM KAPILDI SANA

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

650

Okunma

KALBİM KAPILDI SANA


UZAĞINDAN GEÇİYORDUM
GÖZÜM TAKILDI SANA
BÖYLE GÜZEL GÖRMEDİM
KALBİM KAPILDI SANA

ARKANDAN TAKİP ETTİM
SONRA BİRDEN KAYBETTİM
ARIYORUM HER YERDE
KİM BİLİR SEN NERDESİN

AKLIM SANA TAKILDI
KALBİM SANA KAPILDI
BULAMAZSAM BEN SENİ
BİL Kİ DÜNYAM YIKILDI

SENİ BANA BULANA
ÖMRÜMDEN YIL VERİRİM
SENİNLE CEHENNEME
TEREDDÜTSÜZ GELİRİM

KALBİMİ SANA VERDİM
AKLIMI DA ALDIN SEN
SORUYORUM HERKESE
ÇIK ORTAYA NERDESEN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalbim kapıldı sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbim kapıldı sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİM KAPILDI SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.10.2018 11:43:40
Gönül dostu;
Tebrik ederim…
Beğendim...
Şiir iyiliğin anasıdır…
............................................... Saygı ve selamlar..
Sessiz-Sair
Sessiz-Sair, @sessiz-sair34
7.10.2018 13:57:18
Akıcı ve yormayan bir şiirdi. tebrikler ve başarılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL