Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
TC Atilla Durukan
TC Atilla Durukan

nasıl kimsesizim

Yorum

nasıl kimsesizim

( 7 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1334

Okunma

nasıl kimsesizim

yakınlarından birini veya bir kaçını kaybeden kişinin ruhsal ve toplyumsal dengelerini anlatmaya çalıştım.

nasıl kimsesizim

kader sana kalleş derler unutma,
sırtımdan degil.gögsümden vur beni
geçme namet köprüsünden
ko yesin kurtlar seni.

anan ölür, dua edenin kalmaz,
baban ölür gölge edecek agacın çürür.
bacın ölür abi diye sarılanın kalmaz ya
kardeşin ölür bedeninin yarısı yok olur.

söyle şimdi nerede hangi haldesin,
bir elinde ekmek, bir elinde suyu içmekte misin.

ey dünyanın rengine bakıp aldanma,
fark et, gecelerin sonsuz ve kimsesiz oldugunu.

karın ölür, çırılçıplak kalırsın. tek başına,
kocan ölür kaynayan kazanda yanarsın tek başına.

çalınan kapın çalınmaz olur,
bütün dostların hep uzaklaşır
her şeyin, param parça, her şey başka yerlerde,
anladın mı şimdi ben, nasıl bir kimsesizim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Nasıl kimsesizim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl kimsesizim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
nasıl kimsesizim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL