Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
dilaşup kuşu
dilaşup kuşu

Ellerini ver

Yorum

Ellerini ver

( 6 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1509

Okunma

Ellerini ver

Ellerini ver

Ver ellerini ver
Fundalıkta her yer
Yeşil kızıl yer yer
Yel bir esti geçti
Geldi usul geçti

Merveler oy
Merveler oy

Ver ellerini ver
Fundalıkta her yer
Kimler neler eyler

Merveler oy
Merveler oy

Hele neler eyler
Hele neler eyler
Yurda da kul eyler
Kim tenezzül eyler
Ney ney nevâ eyler

Ver ellerini ver
Fundalıkta her yer
Yeşil kızıl yer yer

Merveler oy
Merveler oy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ellerini ver Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerini ver şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ellerini ver şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
1.10.2018 19:31:49
5 puan verdi
Kutluyorum şiiri ve ustasını,
Kalemin susmasın
_________________________Selamlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
1.10.2018 10:40:45
Ah Merve ah!
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
1.10.2018 01:25:40
Tebrik ederim usta kalemi.Başarılarınızın devamı dileğimle selam ve saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL