Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
barbor
barbor

YARIM

Yorum

YARIM

( 6 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

716

Okunma

YARIM






Bir insanın sınırı
sırrında döşelidir
çoğu kez gizlerinden habersiz
ve gözlerinden
çiğneyip geçeriz
en ince yerinden insanı
herkes birbirini kırmak için vardır
kırılan diğer yarısının yerine
yenisini getirmek için
hiçbir diğer yarı
bir öncekinin yerini tutmaz
bir yazgıdır eksiklik
bir doğa kuralı...



İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Yarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
2.10.2018 15:50:11
tebrikler değişik bir düşünce tarzı ve konu işleyişi var
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL