Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Oktay Bahadır
Oktay Bahadır

.....58

Yorum

.....58

( 3 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

932

Okunma

.....58

İş işten değil
İçten geçmiş doğrusu.
Söylenecek çok söz varken
Sus,söze kurmuş pusu...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

.....58 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz .....58 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.....58 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.10.2018 15:32:52
Gönül Dostu;
Albenili kelimelerle süslenen Şiirin duygularla şahane dans gösterisi...
Kız çocuklarımızı okutalım…
......................................... Saygı ve selamlar..
Bahçe
Bahçe, @bahce
25.9.2018 20:20:04
5 puan verdi
Susun kurduğu pusu sözün izni kadardır.Selam ile siire
frezya...
frezya..., @frezya---
25.9.2018 19:53:36
bir susanlar
bir de susayanlar
ne çok benzer birbirine
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL