Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hakan yoldaş
hakan yoldaş

İLMİK

Yorum

İLMİK

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

762

Okunma

İLMİK

Bakma sen benim bu durgun tavrıma
Aldırma elbiselerim ve ellerimin
Kirli olmasına beyaz olmamasına
Bende diğerleri gibiyim aslında
Tek farkım onlardan sevgilerim
Ve birazda sana olan şiirlerim
Senin toprak kokan narin ellerin
Yağmur gibi usul usul düşen gözlerin
İşte benim asıl sebebim ve şiirlerim
Unutma
Yaşadığım yerler şimdi senin gözlerin
Ve rüzgarlar, yağmurlar hep senin adın

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İlmik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlmik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLMİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL