Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Kalbimin diğer yarısı..

Yorum

Kalbimin diğer yarısı..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1277

Okunma

Kalbimin diğer yarısı..

Kalbimin diğer yarısı..

Kendimi bıraktığım boşluk kadar
Derin ve karanlık şimdi bakışların
Haklısın ben tebessümü hak etmedim
Uslu durdu işte hislerim,
Kendimi açığa veremedim.

Söyleyeceklerim vardı elbette,
Söylediklerinle eşanlamlı
Hayallerim vardı benim de,
Seninkilerle eş zaman
Hislerim uslu durdu işte,
Hiçbirini senle paylaşamadım.

Bir kere tutabilseydim ellerini
Bir daha bırakır mıydım?
Bir kere değseydi gözlerin gözlerime
Bir daha gidebilir miydim ki?

Sözlerin uğrak yeri oldu düşlerimin,
Seni düşünmeden edemedim
Seni sevmekten alamadım kendimi
Yaşadığım iki yer var benim
Biri burası, biri orası,
Kalbimin diğer yarısı/nın attığı.

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbimin diğer yarısı.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimin diğer yarısı.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbimin diğer yarısı.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL