Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bedri Karaarslan
Bedri Karaarslan

Gitme Demiyorum

Yorum

Gitme Demiyorum

( 6 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1252

Okunma

Gitme Demiyorum

Gitme Demiyorum

Gitme kal demiyorum artık
Zaten gittin sen
Işıltısı kalmadı gözlerinin
Yanımdaki sen değilsin
Sesin değişti.
Bakışın yok.
Şiir yazdığım bir güzel vardı
O sen değilsin artık
Gitme demiyorum
Zaten gitmişsin
Zaten bende bitmişsin sen
Şiirlerde çıkmıyor adın
Aklıma takılmıyorsun
Varlığın hiç oldu artık
Yokluğun dokunmuyor .
Yaşadıklarımız silindi
Ya da hiç okunmuyor ...
Bedri Karaarslan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Gitme demiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitme demiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gitme Demiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
17.12.2018 15:10:28
buda keyf veren bir eser olarak tat verdi...elinize sağlık.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
20.11.2018 16:41:12

Çok çok güzel bir şiir, okuyanı etkileyici ve dokunaklı…
Şiir sev, Şiir oku, Şiir yaz...
..................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL