Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
((Ayşe))
((Ayşe))

EŞSİZ SEVGİLİ...

Yorum

EŞSİZ SEVGİLİ...

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

994

Okunma

EŞSİZ SEVGİLİ...


Gözlerin;
Sonsuz çöllerin ışığı
Sözlerin;
Kalbimin eşsiz çığlığı
Ellerin;
Bir o kadar güzel
Yalnızlığımın yolları
Saçların;
Yaprakların o sonsuz vedası
Sen sen!
Sen benim kalbimde açan
Solmayan bir gül
Sen benim kalbime konan
Bir bülbül
Sen yüreğimin susadığı
Eşsiz bir sevgilisin!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eşsiz sevgili... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eşsiz sevgili... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EŞSİZ SEVGİLİ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
*Pimurg
*Pimurg, @-pimurg
1.6.2008 00:10:12
şarkı tadında
Yaren ali kırbıyık
Yaren ali kırbıyık, @yaren-ali-kirbiyik
30.5.2008 11:21:59
Gözlerin; ..( CENNETİM
Sonsuz çöllerin ışığı
Sözlerin; ..( SAZNAMEM
Kalbimin eşsiz çığlığı
Ellerin;..... ( TUTUNDUĞUM DAL
Bir o kadar güzel
Yalnızlığımın yolları
Saçların;......( SELVİ ŞEMŞİYEM
Yaprakların o sonsuz vedası
Sen sen! ....( CENNET'TEKİ HURİM
Sen benim kalbimde açan
Solmayan bir gül ...( NADİDEM
Sen benim kalbime konan
Bir bülbül... ( ŞAKRAĞIM
Sen yüreğimin susadığı ...( ŞOL CENNETİN ŞERBETİ
Eşsiz bir sevgilisin!.....( SEVGİ GÖZÜMDE,,,,

MERHABALAR ÜSTADIM ( HANIMEFENDİ. SEVGİYİ ANLATAN ŞAHANE BİR DİZEDİR.. BENCE FAZLA SÖZE GEREK YOK DİYORUM. ANLATAN ÜSTAD .ANLATMIŞ..( FAKAT.. !! AĞABEYİNİZ..))) OLARAK ..AFFINIZA SIĞINARAK ..))Bİ KAÇ AÇIKLAMA YAZMAK İSTEDİM. DİLERİM HOŞ GÖRÜRSÜNÜZ.

SAYGILARIMLA
YAREN . ALİ KIRBIYIK
ertugrul32
ertugrul32, @ertugrul32
30.5.2008 10:45:46
Güzel bir şiirdi, tebrik ederim...
haşim kalender
haşim kalender, @hasimkalender
30.5.2008 08:23:14
Sevgiliiler hep öyledir dilinize yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL