Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
tu
tugrulahmetpekel

Geleceğimi Benimle Paylaşır mısın?

Yorum

Geleceğimi Benimle Paylaşır mısın?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

863

Okunma

Geleceğimi Benimle Paylaşır mısın?

Geleceğimi Benimle Paylaşır mısın?


Dünün, bugünün, yarınında.
Varım yanın da olmaya.
Geleceğin olamam ama,
Geleceğimiz olurum.
Varsa yaşanacak ömür.
Paylaşabiliriz. Yarısı senin,
Diğer yarısı benim.
Uzat ellerini hiç bırakmayacağım.
İyi ve kötü gününde.
Benimle evlenir misin?

?..... Söyle bana bir tanem
Benimle evlenir misin?

29-05-2008-Perşembe
Tuğrul Ahmet PEKEL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geleceğimi benimle paylaşır mısın? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geleceğimi benimle paylaşır mısın? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geleceğimi Benimle Paylaşır mısın? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL