Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Nesrin akkaş
Nesrin akkaş

Aşk

Yorum

Aşk

( 7 kişi )

6

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

779

Okunma

Aşk

Aşk

Yüreğime dokunan,
Her dokunuşun
Şiir olarak geldi...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BekirErdem
BekirErdem, @bekirerdem
21.9.2018 20:12:35
5 puan verdi
AŞKA YAZILAN HER ŞEY NE DE HOŞ SEVGİYLE..
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
9.8.2018 13:41:12
5 puan verdi
güzeldi aşk ve şiir
AZAP
AZAP, @azap
9.8.2018 12:38:48
5 puan verdi
eridim gittim demiş dost kutlar sevgiler sunarım...
arz-ı inci
arz-ı inci, @arz-iinci
9.8.2018 10:49:03
Şiiri çok beğendim tebrikler
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
9.8.2018 10:27:31
az laf çok iş,alkış
damlalar
damlalar, @damlalar1
9.8.2018 08:51:23
Şiir yazdırabilen dokunuşların sahibi olabilmek ne güzel
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL