Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AkTan
AkTan

Kim Bilir

Yorum

Kim Bilir

( 4 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1370

Okunma

Kim Bilir

Kim Bilir

Biraz geç sonlandırmalı bu geceyi;
Kim bilir, belki bir şiir daha yazdırmak ister bana kendini.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kim bilir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kim bilir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kim Bilir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gelincik
gelincik, @gelincik1
5.8.2018 15:34:08
Geç sonlanan gece de.
Çay içerken…
Ve bir de ,
Sevda kalemi elinde.

'Aşka dair...'.O'na en uzun şiirleri yazar.

Severek okudum şiiri....Yüreğinize sağlık.






İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
5.8.2018 09:14:16
Duyguların şiirsel anlatımı ve yorum iyi...
Kalemin ve kelamın susmasın...
_______________________________Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL