Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Erdal Yılmaz
Erdal Yılmaz

Bilinmeyen Sevgili

Yorum

Bilinmeyen Sevgili

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2713

Okunma

Bilinmeyen Sevgili

Bilinmeyen Sevgili

Yatılı lise hülyalarım... Ç.Ziraat Meslek Lisesi 06.07.1972


İçimden bir his taşıyor
Olmayacak bir hayel kuruyorum
Kendi kendime.
Geleceği tasavvur ediyorum.
Biraz sonra,
Sonsuz bir boşlukta buluyorum kendimi…
Etrafım, her taraf, çiçeklerle kaplı…
İleriden;
Bana doğru el uzanmış
Birden;
Ürpererek irkiliyorum.
O ne!
Evet… Evet…
Çağırıyor beni
Varayım mı acaba…
Bende elimi uzatıyorum
Elleri ateş gibi…
Bu…Bu…
Bilinmeyen sevgili

Ne tatlı, ne şirin
Aah!
Bilinmeyen sevgili
Hayallerimle bile
O..! O..!
Kalbimden vurdu beni

Erdal YILMAZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bilinmeyen sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilinmeyen sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilinmeyen Sevgili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL