Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
eminnur acar
eminnur acar

KIRARLAR SENİ

Yorum

KIRARLAR SENİ

( 7 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1392

Okunma

KIRARLAR SENİ

KIRARLAR SENİ




Düşmeye gör, kırarlar seni en hassas yerinden
Sağlam dur, güçlü ol, acıması yok vicdan yoksunlarının
Yolum düştü bir dergaha rüyamda
Ben söyledim piri fani dinledi, ağlaştık aşk ile

Dört duvarı doluydu yazdığı kitaplarla
Gözümden akan yaşlar oldu sanki sel
Yıkandı paklandı gönlüm
Dökülenlerden oldu bir göl

O gölde sevinçle yıkanıp çırpındı serçeler
Gönül vereceksen erbabına ver
Ne kır ne kırıl
Aşkı meşk ile yaşa,


eminnur güler acar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Kırarlar seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırarlar seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRARLAR SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
29.7.2018 19:38:12
5 puan verdi
harikaydı bu anlam yüklü güzel şiir dost kutlar esenlikler dilerim...
Etkili Yorum
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
29.7.2018 18:16:01
5 puan verdi
gönül vereceksen erbabına ver
ki değerini bilsin
süpersin
berhudar ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL