Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Tellal
Mustafa Tellal

Severmi Seni

Yorum

Severmi Seni

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

499

Okunma

Severmi Seni




Af buyur gözlerim seni tanıyamadı,
Yıllar geçmiş üstünden çıkaramadı.
Öyle unutmuş ki hafızam seni,
Adını bile inan ki hatırlayamadı.

Ne varsa sana dair seni anımsatan,
Ateşlerde bir bir yaktım hiç acımadan.
Şimdi bana hatırlatmaya çalıştığın seni,
Gittiğin gün kalbime gömmüştüm çoktan.

Bilmem neden dönüp geldin şimdi sen geri,
Söyle giden yıllar hiç döner mi geri.
Sevgimizi hatırlasam ne hatırlamasam ne olur,
Yıllar önce ateşlerde yaktığın ben sever mi seni.

Mustafa TELLAL
24.07.2018



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Severmi seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Severmi seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Severmi Seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL