Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ÖMER TÜRK.....ardahan
ÖMER TÜRK.....ardahan

UÇUYORUM

Yorum

UÇUYORUM

( 2 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

879

Okunma

UÇUYORUM

UÇUYORUM

Göz göze gelip baktığımda..
Ellerini elimle sardığımda.
Kalbimin birbaşka çarptığında.
Hayellerine dalıp uçuyorum
###
Heycandan sanki kalbim çıkacak...
Sıkı sıkı sarıyorum sanki başka yere konacak
Suskun bir çay gibiyim yüreğine akacak.
Seni görünce bir başka olup uçuyorum.
##

ÖMER TÜRK
13.07.2018

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uçuyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uçuyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UÇUYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan Neco Baba
Ozan Neco Baba, @ozan-neco-baba
13.7.2018 16:09:59
5 puan verdi
kutlarım üstat selam saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL