A’dan Z’ye her şeyde, istikrarla, güven şart Eğer bunlar yok ise, o insanı(!) kaldır at…!!!
10/07/’18 Hanifi KARA
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Güzel düşüncelerin mahsülü olarak yazılan şiir övgüye layık mükemmel bir eser olmuş ........................................................................ Saygı ve selamlar..
daha yeni açıklandı bakanlar Abi bi dur ben oy vermedim ama yeni bakanları çok beğendim hepsi genç ve alanında çok deneyimli kişiler daha göreve başlamadılar bile hemen güven istikrar kaldır at biraz acımasız değil mi? saygı duyarım ama sizin fikriniz tabii selam ve saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.