Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
berfinsevlii
berfinsevlii

Şev-ü ziya

Yorum

Şev-ü ziya

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1010

Okunma

Şev-ü ziya

Şev-ü ziya vuslat’a kapıldığında
Mucizatlar çiçek açdı,
Na-kabil yaralar kapandı,
Uzun yıllar olsa da bu vuslat,
Ferhunde olmuş mahbub.



Ferhunde: Mesut
Na-kabil: Mümkün olmayan
Mahbub: Sevgili

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Şev-ü ziya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şev-ü ziya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şev-ü ziya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Özgür
Özgür, @ozgur1
10.7.2018 22:09:51
Yüreğinize sağlık.
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
10.7.2018 21:31:09
başarılı bir çalışma
şiir okuyucusunu yormayan
gizemli anlatımlarla donatılmış
harika bir eser
bu eseri yürekten kutlarım

.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL