Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ilkerbulut37669
ilkerbulut37669

ÖLMEYİ SEÇTİM

Yorum

ÖLMEYİ SEÇTİM

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

765

Okunma

ÖLMEYİ SEÇTİM

ÖLMEYİ SEÇTİM

Sen benim sol yanımı kırıp gidince
Yüreğime damla damla acı girdiğinde
Gözlerim gülmeyi unutup hüzünlere belendiginde
Ben neden sustum neden yutkundum düşündünmü hiç
Sana söyleyeceğim her kelimede kırılacağını
incineceğini düşündüm sustum
Bende seni kırmadan incitmeden
Susup gitmeyi yani ölmeyi seçtim
@ilker.bulut.37669

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ölmeyi seçtim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölmeyi seçtim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLMEYİ SEÇTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.7.2018 21:36:15
Şiir sevda duygularına kanat açmış...
Haz alarak okudum...
Beğendim...
................................................. Saygı ve selamlar..
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
9.7.2018 21:26:24

Emeğinize yüreğinize sağlık olumlu ve
umut vari telkinler güzel bir anlatı,
değerli dost kaleminiz çağlasın baki selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL