Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
de
demir_leblebi

EYLÜL

Yorum

EYLÜL

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1017

Okunma

EYLÜL

Bilmem anlatabilirmiyim
Bence dünyalar güzeli
Ama en sevdiğim yeri
Sivilceli yüzleri
O romantik annenin ve babanın
Minik bir aşk çiçeği
Badem gri gözleri
Nokta gibi bir burun
Onun kıymetini ana yüreğini sorun
Uzun zaman bekledik nihayet geldi
Herkezden cok onu babası sevdi
Küçük prensesimiz
Ailenin göz bebeği
Hepimiz SEVİYORUZ
Eylül bebeğim seni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eylül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EYLÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
de
demir_leblebi, @demir-leblebi
26.5.2008 22:05:17
bu şiiri biricik canım yiğenim eylülüm doğduğunda yazmıstım ona hitaben hala gene o an gibi cok seviyorum eylülümü

demir_leblebi tarafından 5/26/2008 10:05:41 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL