Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nigar Güler
Nigar Güler

GÖNÜL ÇELEN

Yorum

GÖNÜL ÇELEN

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

4,5

Puan

810

Okunma

GÖNÜL ÇELEN

Tanrım !
Doğruydu.
Bir kalp hırsızıydı ya o !
...
Korkaklığı
ve hatta hiç bir sözünde durmayışı...
...
Yapma dememe rağmen,
bir sözümün kâr etmeyişi.
Üzüp inķar edişi !
Ve bahanelere sığınışı;
gidişi.
...
Yosmalarla poz poz resimlerini
saklamayışı.
...
Marifet sandığı can yakışı.
Acı sözleri,
Yalanları...
...
Bir gönül çelen !!
Anladım şimdi her şeyi;
baştan düşününce yeniden.
...
Yazık gözyaşlarıma..
Yazık kimsesiz şiirlerime.!
Yazıklar olsun sana
Ve senin gibilerine.
...
Bir gün seninde canın yandığında;
TEK sorum olacak sana.
’Anladınmı beni’?
...
Sen gönül hırsızı.
Sen yüreğimdeki sızı?
Sen katili tüm hayallerimin !!
...
Dönmem.
Öğrendim ki sahteydi.
Yalandı yürek yeminin.
...
Nigâr Güler.
~Firuze~

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Gönül çelen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül çelen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL ÇELEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL