Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sudenbil
sudenbil

AGLATMA GÖZLERİMİ

Yorum

AGLATMA GÖZLERİMİ

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1199

Okunma

AGLATMA GÖZLERİMİ

AGLATMA GÖZLERİMİ

Sahi duslerinden mi dustum gozlerinden mi?
Sevda gulum asktan mi soldun yoksa dertten mi?
Sitem ruhuma vurdugun buyuk hancerdi
Yoklugunla bana zul degil,enkaz biraktin.

Sen ki kalbimi feth etmis buyuk fatihtin
Yere dusen yaprak degil damar da kandin
Nasil oldu da okyanus sevdam da susuz kaldin
Ömre deger bir duyguya hasret biraktin.

Aglatma gözlerimi ,esmer gecede
Ölum sessizligi olur sustugun,her bir hecede
Haki gõzlerinde son kez dustugum aska
Hakim olamiyorsam suc mu ey sonsuz sevdam?
Yanardag yanginlarin da yalniz biraktin.


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aglatma gözlerimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aglatma gözlerimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AGLATMA GÖZLERİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL