Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ha
harun (mahbub haruni ) Ka

AŞK KİRE GİRMEZ

Yorum

AŞK KİRE GİRMEZ

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

860

Okunma

AŞK KİRE GİRMEZ

AŞK KİRE GİRMEZ
Varsa iyiliğin araya gitmez
Zar her yere girer aşk zara girmez
Gül deki güzellik şer görsün solar
Şer her yere girer aşk şere girmez

Ayaklardan kesin her yöne akış
Güzel herdem süstür her yere nakış
Nefsi çıkar eden etmiş ters bakış
Kir her yere girer aşk kire girmez

Hesabın yanlışı bağdatan döner
Yoklar meydanın da kim kimi kınar
Aşka yanmayanlar narlarda yanar
Nar her yere girer aşk nâra girmez

Mahbub haruniyem yürekler dağlı
Torpil karetmedi kim kimin oğlu
Yar dedin mi neydem el ayak bağlı
Yar her yere girer aşk yare girmez
Saygılarımla Mahbub haruni

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk kire girmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk kire girmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK KİRE GİRMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL