Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Murat Demir
Murat Demir

İmdat İmdat

Yorum

İmdat İmdat

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

927

Okunma

İmdat İmdat





Aşk şarabı içenler
Her gün bir yol seçerler
Ömürleri boyunca
Zor günlerden geçerler

Can yakıyor el veriş
Bu nasıl dert nasıl iş
Yetiş sevdiğim yetiş
İmdat imdat

Gün doğdukça gün erken
Ağlatıyor gülerken
Canımdan can alıyor
Gözyaşımı silerken

Hasret aşkın ateşi
Ne dostu var ne eşi
Unutturur güneşi
İmdat imdat

Ölsem bile tüm hayım
Bir kez ne ki her daim
Zorla değil, zevk ile
O nerde ben ordayım

Kolum narda el zarda
Hayat tatlı can darda
Gitmesi zor, yol var da
İmdat imdat

Murat Demir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İmdat imdat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmdat imdat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İmdat İmdat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
30.5.2018 09:02:36
İnsan yaratılıştan iyidir. Kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir.
...........................................................Lu Wan.

ŞİİRİNİZİ BEĞENDİM.. ...................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL