Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nigar Güler
Nigar Güler

SENIN DEĞIŞMEZ YASAN

Yorum

SENIN DEĞIŞMEZ YASAN

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

610

Okunma

SENIN DEĞIŞMEZ YASAN

İçimde bir gariplik.
Gece,
mahsun yine.
En büyük duam,
’Aşk’a.
Umudum,
sonsuzluğa sığınış.
Tutsağım esirinim.
Ruhumda;
Sessiz bir haykırış.
Eğer,
fidanlar açmayacaksa çiçek,
baharı yok saymak değilmi gerçek?
Öyleyse niye bu gam,
yakamda halâ hasretin elleri?
Yaşamak ne zor,
cevaplamak bütün bilmeceleri?
Ömründen vere vere durmadan !
Hangisi doğru,
hangisi yalan?
Yürekten vuran,
derdinede,
sonunda,
alışırmış insan !
Kaçışı yok !
’Sen’in,
değişmez yasan.
Asırlarca dünyan da da kalsam.
...
Nigâr Güler.
11.05.2017

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senın değışmez yasan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senın değışmez yasan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENIN DEĞIŞMEZ YASAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
13.5.2018 21:42:45
5 puan verdi
Beğeniyle okudum....
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL