Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
şoreşger karakol
şoreşger karakol

Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim

Yorum

Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

2117

Okunma

Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim

Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim

#şrşgr
Bir akşam üstü
Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim
Yalnızlığımı yokluğuna bölercesine
Kimliksiz aşk’lara şarkılar mırıldanıp
İllegal gülüşler serpiştiriyordun
Sensizliğimin bekasından kurşunlayarak beni

Şoreşger Karakol

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Radyoda çalan bir ezgide düştün dilime sevdiğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL