Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cengizhan güneş
cengizhan güneş

Sana dostum

Yorum

Sana dostum

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

679

Okunma

Sana dostum

Sana dostum sana
Yeni liman lazım
Yorgun seferlerden döndüğün zaman
Dinlendiğin

Sana dostum sana
Yeni deniz lazım baktıkça huzur
Bulduğun

Sana dostum sana
Yeni aşk lazım sevdikçe
Sevebileceğin

Sana dostum sana
Sevgi lazım yüreğinin ateşini
Söndürdükçe söndürebilen

Sana dostum sana
Umut lazım kendini kaybettiğin anda
Gelen ...

Cengizhan güneş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana dostum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana dostum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana dostum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tevfik DÖLEK
Tevfik DÖLEK, @tevfikdolek
11.5.2018 23:47:29
Çok güzel bir eser
Tebrik ediyorum ÜSTADIM Kaleminiz susmasın
Başarılar diliyorum

SELAM VE DUA İLE
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL