Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
YUSUF  BİLGE
YUSUF BİLGE

EVREN-DİL GÜZELLEMESİ

Yorum

EVREN-DİL GÜZELLEMESİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

761

Okunma

EVREN-DİL GÜZELLEMESİ

Çevremizde ne var ne yok, ayırdına varmak güzel;
Dağa taşa, kurda kuşa, hal ve hatır sormak güzel;
Bizimle konuşmak için can atan tüm varlıklarla
Evren-dil sohbet eyleyip iletişim kurmak güzel…


YUSUF BİLGE









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Evren-dil güzellemesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evren-dil güzellemesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EVREN-DİL GÜZELLEMESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL