Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Edibe Toğaç
Edibe Toğaç

Yarı yolda

Yorum

Yarı yolda

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

940

Okunma

Yarı yolda

Beddua etmek mi ne mümkün sana
Sana birsey olsa benim canım yanar en fazla
Ziyanı yok bu sevdada kırılanda dökülende ben olayım varsın
Yeter ki değmesin göz değmesin söz değmesin taş dahi ayağına

Doğduğum dan beri yeterince kırılmalara maruz kaldı kalbim
Bir koca ömrü neredeyse boş umutlara bağladım
Olurda kalbim değecek olana kavuşurmu diye yaşadım
Tam inanmışken aşka yine kaldım işte bir başıma yarı yolda

Şiir-Edibe Toğaç

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yarı yolda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarı yolda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarı yolda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL