Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
scorpionsss
scorpionsss

Hırsız

Yorum

Hırsız

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1005

Okunma

Hırsız

Uzun, sessiz, bir o kadar huzurlu bir yolda seni düşlemeyi özledim.
Düşüncelerimin duruluğu içimi sarmışken,
Yüzünde benimle olmanın sana verdiği,
Mutluluğu görmeyi özledim.
Benim ki anlık teselli, yani sessizlik,
Aslında sensizlik.
Bu nasıl bir muamma?
Çıkmazı kendi içinde,
Çıkarı nereye bilinmez.
İşte böyle kayboldum ben zamanda.
Bazen alkolü dost bildim, bazen yalnızlığı,
Ama yanıldım.
Ben kendi zamanımdan çaldım.
Hala da yerine koyamadım.
Kendi hayatımın hırsızı olduğum bu romanda,
Jön bile olamadım.........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hırsız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hırsız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hırsız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Cengiz KILINÇARSLAN
Cengiz KILINÇARSLAN, @cengizkilincarslan
22.5.2008 23:15:49
O ne direkt bir anlatımdı ? Bayıldım, tebrikler. Sevgiler, saygılar. Cengiz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL