İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
şoreşger karakol
şoreşger karakol

Dıle sewî

Yorum

Dıle sewî

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1634

Okunma

Dıle sewî

Dıle sewî

Mîna kulîlka li hêviya biharê,
li benda te me Delala dilê min
roj diherikin
stêrk diçûrisin ji asîman ê sayî,
li ser lêvan kenek î bi xemgîn im ez
di tavehîv a çile de diqefilîm  ...,
Dilê min wek tavek bin ewr
li rêya dilêk şikestî rondik jê dibare
Bila evîn nîvco ne mîne,
ger tu fam bikî...
di tunebuna te da ez dinalim
Û
dilê min sêwi ye
reş beleke
Şoreşger karakol

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dıle sewî Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dıle sewî şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dıle sewî şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL