Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Alaattin  Demir
Alaattin Demir

İsyanlara Kilit Vurdum

Yorum

İsyanlara Kilit Vurdum

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

763

Okunma

İsyanlara Kilit Vurdum

Tükendi sol yanımın direnişi,
Kır artık kapıları, hazırım işgaline,
Yangınları kül oldu eski aşkların,
Avuçla ve yak beni küllerimde .

Havaları ısıt nefesinle ,
Önce yüzümün kırağı dökülsün.
Sonra da , sözlerinle çözülsün dilim,
Müebbet mahkumlara, umut olsun bu vuslat .

Vazgeçtim ölüm sözcükleri ile avunmaktan,
İsyanlara kilit vurdum sen geleceksin diye,
Dar ağaçlarını dahi kaldırdım bu haneden,
Bil ki ölüm, gelecekse helaldir ellerinden.

Tut ki çıldırtan bir inadı var gönlümün,
Tut ki ihanet dahi olmadı zerre aklımda!
Bil ki sen geleceksin diye yanıma ,
Yazdırmadım hâlâ adını!
Koynumdaki mezar taşına. . .


03:47
22.04.2018

Demir A.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İsyanlara kilit vurdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyanlara kilit vurdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İsyanlara Kilit Vurdum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL