Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Kul Armagan
Kul Armagan

Allah sevgisi

Yorum

Allah sevgisi

( 6 kişi )

4

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

1257

Okunma

Allah sevgisi

Allah sevgisinden başkası yalan,
Kalpler katılaşmış taştan da beter !
Gözler,sözler,özler,ediyor talan,
Göründüğün gibi olsana yeter.

Kul Armağan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

4.0

17% (1)

Allah sevgisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah sevgisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allah sevgisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.4.2018 14:20:22
Duygu yuklü dörtlüğünüzü beğendim...
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
8.4.2018 11:40:22
TEBRİK EDERİM ELİNE DİLİNE GÖNLÜNE SAGLIK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
7.4.2018 21:03:05
5 puan verdi
EyvAllah hocam yüregine saglik..dost ararsan Allah yeter insanin sevdasi biter
Alptekin Yazar
Alptekin Yazar, @alptekin-yazar
7.4.2018 19:50:04
5 puan verdi
Güzel şiirdi, anlam doluydu, Tebrikler ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL