Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan
VİP ÜYE

MEKANIN CENNET OLSUN

Yorum

MEKANIN CENNET OLSUN

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

780

Okunma

MEKANIN CENNET OLSUN

MEKANIN CENNET OLSUN
Bir devre damgasını vuran adam,
Hiç eğilmeden dim dik duran adam,
Türk-islam Ülkü’sünü kuran adam,
Türk’ün öz evladı Alparslan Türkeş.

Ruhun şad mekanın da cennet olsun.
Ebuzer ÖZKAN



Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

Mekanın cennet olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mekanın cennet olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEKANIN CENNET OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.4.2018 20:12:17
GÜZEL ŞİİRİ SU GİBİ İÇEREK OKUDUM...
GÖNLÜN HOŞ, HALİN İYİ OLSUN...
................................. Saygı ve selamlar..
Selim Temiz
Selim Temiz, @selimtemiz
5.4.2018 11:07:02
5 puan verdi
"GEÇMİŞTEN GELECEĞE MEKTUP..!"
Gelmişten geleceğe, mektup yazayım dedim
Konusu ders-lik ol-sun, adres koca-mış nedim
Yaradılışın sırrı, küçücük bir çocuk-tur
Duası nur’la makbul, melekçe kalp-sin dedim..+5 ile uğurlarım seni üstadım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL