Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çınar GÖLE
Çınar GÖLE

Acı

Yorum

Acı

( 6 kişi )

3

Yorum

9

Beğeni

4,8

Puan

578

Okunma

Acı

Acı



Hangi acının kabuğunu kaldırsam,
altında göz yaşı kanıyor..

Çınar GÖLE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

4.0

17% (1)

Acı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
29.3.2018 15:24:56
güzel bir paylaşım
haz duyularak defalarca
okunabilen usta işi
harika bir şiir.
Kutlarım,
Bilge Dişsiz
Bilge Dişsiz, @bilgedissiz
29.3.2018 10:07:17
öz yaşı...

Selamettin PULAT
Selamettin PULAT, @selamettinpulat
29.3.2018 01:14:08
5 puan verdi
Acı



Hangi acının kabuğunu kaldırsam,
altında göz yaşı kanıyor..
.....ACI VE GÖZ YAŞI. Bazen bir şeyleri anlatmak için uzun uzadıya konuşmak
ve yazmak gerekmiyormuş demek ki, YAZAN KALEM USTA OLUNCA.
.....KUTLUYOR VE SELAM İLE SAYGILAR BIRAKIYORUM SAYFANIN KENARINA.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL